Anneli Valpola

Työvuosistani olen pitkään toiminut sekä yritysten johdossa että konsulttina mielenkiintoisissa haasteissa. Osa on liittynyt yritysten kansainvälistymiseen, isoihin toiminnan muutoksiin tai yrityskauppoihin ja osa erilaisten ihmisten kehittämiseen ja vahvuuksien vahvistamiseen. Sparraan mielelläni strategian toteuttamisessa, muutosjohtamisen suunnittelussa ja johdon onnistumisen tukemisessa. Innostun osaamisen kehittämisestä.


Monesta teemasta olen kirjoittanut johtamisen kirjoja ja oppaita erilaisiin tarpeisiin: Kehityskeskustelut, mentorointi, muutosjohtaminen, strategian toteuttaminen, arkiluovuus, yritysten yhteenmenot, johtaminen ja johtajuus.


Sain paljon uusia virikkeitä kahden vuoden aikana (2017-2019) kun roolissani Visiting Fellow oli mahdollisuus osallistua LSE (London School of Economics and Political Science), Departement of Media and Communications’ toimintaan. Strategisen viestinnän oivallukseni syvenivät, uutta ymmärrystä tuli uutistoiminnan roolista demokratian tukena ja kokeneiden uutistoimittajien osaamistarpeista muuttuvassa mediaympäristössä, mielenkiintoisesta selvityksestä jonka tein LSE:ssä.